welcome to fabulous las vegas nevada signage welcome to fabulous las vegas nevada signage

Chumlee’s vermogen en meer informatie over deze Pawn Star

Voor de nuchtere Nederlander kan Amerika overkomen als behoorlijk overdreven. De cultuur is vaak uitbundig en flamboyant, de porties eten zijn buitenproportioneel en de ‘how are you‘ komt vrij over-the-top over. Maar goed, toch is het een land waar voor sommigen een droom uitkomt en op veel vlakken in de wereld domineert.

Zo is het lang niet gek dat je op de Nederlandse televisie soms Amerikaanse programma’s voorbij ziet komen. Eén van die programma’s is Pawn Stars. In deze blog zullen we het hebben over één vast personage uit dit programma, namelijk een man genaamd Chumlee.

Wie is Chumlee?

Pawn Stars is een realityserie die zich afspeelt in de Gold & Silver Pawn Shop. Het volgt de familie Harrison en hun bedrijf de Gold & Silver Pawn Shop. Zij beoordelen, kopen en verkopen verschillende items, welke soms super veel waard blijken te zijn. Naast de drie family members is er ook een vierde persoon die op camera verschijnt en dat is Chumlee.

Chumlee, wiens echte naam Austin Lee Russel is, is een vriend van de familie van Rick Harrison, een van de eigenaren van de winkel, en werkt al lange tijd in de winkel. Hij staat bekend om zijn humor, luchtige persoonlijkheid en soms onhandige gedrag, wat hem populair heeft gemaakt onder de fans van de show. Helaas werd in 2016 bekend dat hij voor de rechtbank moest verschijnen vanwege illegaal drugs- en wapenbezit. Zoals je wel kan begrijpen leverde dit veel sensatie op, al lijkt het nu allemaal wel wat rustiger te zijn geworden.

Bedrijven en meer

Naast het verschijnen in de serie, zou Chumlee een ondernemende jongeman zijn. Zo opende hij eens een snoepwinkel in Las Vegas, genaamd Chumlee’s Candy On The Blvd. Ook zou hij het brein zijn achter de merchandise die wordt verkocht. Met andere woorden, hij zou het financieel waarschijnlijk niet slecht doen, anders kan je je dat natuurlijk iet veroorloven. We zijn altijd zo gefascineerd door mensen die in zulke dure gebieden leven. En dat is natuurlijk niet het enige wat bijzonder is aan Las Vegas. Nee, nee, het ligt ook nog eens midden in de woestijn. Wát fascinerend!

Wat is Chumlee’s vermogen?

Chumlee’s vermogen? Hmm… Het is lastig om daar een inschatting van te maken. Er zijn wel sites die hebben geprobeerd een inschatting te maken, maar hoe betrouwbaar zijn, weten we niet. Zij schatten het vermogen van Chumlee in elk geval op zo’n 5 miljoen dollar, ook nog in 2024. Dat maakt dat hij in alle luxe kan leven. Gezien Las Vegas ongetwijfeld geen goedkope plek is om te leven, kunnen we dat ook wel begrijpen.

We hopen dat we je op deze manier voldoende hebben geïnformeerd. Je weet weer wie Chumlee is, wat hij doet en mogelijk hoe rijk hij is. We zouden zeggen, kijk eens een aflevering van Pawn Stars, dan zal het je verbazen hoe sympathiek hij eigenlijk overkomt.